Skopová střívka 22/24, svazek 25m

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 

Skopová střeva na vinnou klobásu, párečky, klobásky.

Balení obsahuje 25m střívka.

Dostupnost Skladem (25 ks)
Cena 138,26 Kč bez DPH
159 Kč    
Kód produktu 21011-5
Kategorie Přírodní obaly - střívka
 

Druh střev: skopová

Původ: Čína

Zpracování střev: šlemovaná a zasolená

Délka svazku:  25m

Baleno v sáčku a označeno etiketou.

Spotřeba střeva: cca. 5 metrů na 1 kg díla (na 5k g)
 

Postup přípravy:  Přírodní střeva solená, před zpracováním opláchneme ve studené vodě od soli a namočíme na 24 hodin do studené vody. U střev lákovaných, tento krok přeskočíme. Před narážením namočíme střeva minimálně na 1 hodinu do vlažné vody, svazek rozebereme a opět namočíme do vlažné vody. Po této přípravě můžeme začít narážet (plnit). Hovězí střeva doporučujeme po tomto rozvlažení propláchnout. V případě špejlování střev, aby nedošlo k úplnému rozmáčení střev z důvodu krájení a špejlování, doporučujeme tuto dobu zkrátit. Střeva opláchneme od soli, namočíme na 1 hodinu do vlažné vody, svazek rozebereme, střeva nakrájíme na požadovanou délku a zašpejlujeme. Po zašpejlování střeva namočíme na 2 hodiny do vlažné vody a narážíme (plníme).

Zbylé střeva osolíme kuchyňskou solí, necháme vykapat, přesolíme a vložíme do nádoby a dáme do chladu. Doporučená teplota na dlouhodobé skladování je do 10°C. Několika denní překročení doporučené skladovací teploty (transport, příprava před výrobou), neovlivní zdravotní nezávadnost a kvalitu střev.

Střeva vždy namáčejte pouze do vlažné vody, nikdy do horké, nebo vařící vody, hrozí spaření střev a tím ztráta pevnosti.

Dodání: V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kdy sůl působí konzervačně. Nicméně jde o živočišný produkt. Také chceme upozornit na specifické aroma střívek. (jedná se o tyto typy doručení služnou zasilkovna.cz nebo PPL)

Hmotnost 0.15 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.