Strukturované vakuové sáčky a rukávy
Popis:
Speciální sáček se střední bariérou vyrobený z koextrudované fólie složené z polyamidové a polyetylénové svařovací vrstvy. Na jedné straně je sáček embosovaný, za účelem snadnějšího vakuování při zachování původních vlastností fólie.
Použití:
Vakuové skladování čerstvých nebo zpracovaných potravin různých druhů, jako je čerstvé nebo vařené maso, sýry, uzená masa, ryby atd. Konzervování potravin v modifikované atmosféře je možné, ale musí být ověřeno podle druhu baleného produktu, použité plynné směsi a požadované doby trvanlivosti.
Teplota použití (min-max)
Od -40°C do +40°C jakýkoliv čas
Od +41°C do +70°C max 2 hodiny
Od +71°C do +100 °C max 15 min
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 12 položek celkem