Domů › Koření a přísady
1 2 3 ... 7 »
Stránka 1 z 7 - 119 položek celkem
Koriandr mletý má příjemnou aromatickou vůni a chuť je sladká a trochu palčivá.
Skořicový cukr se využívá se převážně na pečení různých sladkých pokrmů - moučníků, buchet atp., případně do kompotů, ochucení kávy či k posypání třeba krupicové kaše či palačinek.
Dvouletá bylina až 1m vysoká, která se pěstuje ve Středomoří od nepaměti.
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Šumavské kroupy ZABIJAČKOVÉ
Použití : Francouzská směs koření, která se používá na dušenou, restovanou a grilovanou zeleninu, houby, vhodná do leča, čerstvých zeleninových salátu, do zapečených brambor a těstovin.
Použití : směs koření , kterou lze použít místo soli ke zjemnění chuti do polévek, masa, ryb, salátů a mnoha jiných pokrmů.
Použití : směs koření na přípravu krůtího masa- pečení, grilovaní , drůbeží rolády.
Použití : směs koření na přípravu pečeného , grilovaného kuřete a drůbežích rolád.
Nastavení