Domů › akce a novinky
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem
Určeny pro výrobu párků a klobásek
Druh střev: skopová
Původ: Čína
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená
Délka svazku: 91,4 m
Délka pramene 3 metry plus
Délka pramene 2metry plus
Kořenící směs určena především na výrobu masného výrobku UHERSKÁ KLOBÁSA s typickou chutí maďarského zaplísněného výrobku.
Cutisin FINE-C je jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro tepelně opracované výrobky typu párek, špekáček, atd.
1ks balení = dva roubíky
Směs koření se díky mletým papričkám HABANERO a dalšímu přírodnímu koření vyznačuje velmi ostrou, ale vyváženou chutí. Klobása Lucifer je určena pro opravdu ostré fajnšmekry.
Sáček obsahuje 250g výrobku.
Paprikový pokryv na uzená masa.
Paprikový salám je jeden z nejběžnějších masných výrobků vyráběných při domácí zabijačkách.
Umožňuje zpracovat i mastnější , tučnější a chuťově méně výrazné druhy masa, které bychom jinak užili obtížně nebo jen jedním způsobem.
Balení obsahuje 250g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Cejlonská skořice (Cinnamomum zeylanicum) je označována jako nejlepší skořice. Má krásně jemné, subtilní aroma, a velmi čistou chuť bez stop štiplavosti nebo hořkosti.
Barva je oproti klasické čínské skořici světle hnědá.
Směs koření určená na výrobu Formanské klobásy s příjemnou pikantní chutí a s lehkým nádechem česneku.
Kořenící směs určena především na výrobu masného výrobku Lovecký salám.
Kořenící směs do jitrnic, jelítek, prejtů, haší, do zabijačkových polévek a gulášů, pokrmů z krve, do mletých mas, ale i pod dušené skopové a hovězí maso.
Čabaský salám - kořenící směs na výrobu typické maďarské speciality. Lze použít i na výrobu čabajských klobás.
Kořenící směs na výrobu Gothajského salámu, který je KRÁLEM měkkých salámů. :-)
Balení obsahuje 70g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Balení obsahuje 80g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Balení obsahuje 104g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.