Domů › akce a novinky
1 2 3 4 »
Stránka 1 z 4 - 60 položek celkem
Určeny pro výrobu párků a klobásek
Druh střev: skopová
Původ: Čína
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená
Délka svazku: 91,4 m
Délka pramene 3 metry plus
Délka pramene 2metry plus
Kořenící směs na výrobu Gothajského salámu, který je KRÁLEM měkkých salámů. :-)
Balení obsahuje 70g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Balení obsahuje 100g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Výrobek neobsahuje sůl a žádná "Éčka".
Balení obsahuje 80g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
Balení obsahuje 1000g.
Kořenící směs do jitrnic, jelítek, prejtů, haší, do zabijačkových polévek a gulášů, pokrmů z krve, do mletých mas, ale i pod dušené skopové a hovězí maso. Lze ho použít o na výrobu tlačenek.
Přírodní vepřová střívka na výrobu klobásek a párků
1balení obsahuje 25m střívka, dlouhé prameny střívek (až 4m)
Kulturní plíseň na masné výrobky např. FUET, Uherská klobása, Uherák, atd.
MOLD-600 - Penicillium nalgiovense Masná kultura Penicillium nalgiovense pro výrobu salámů s bílou plísní na povrchu.
Dávkování: 25g na 10L
Balení obsahuje 104g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.
prodloužená trvanlivost
STARTOVACÍ KULTURA B-LC-78
Pro domácí použití na sušená masa
Cutisin FINE-SMOKE je jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro tepelně opracované výrobky typu trampské cigáro
1ks balení = dva roubíky po 14,3m
Roubík ve verzi s jedním uzavřeným koncem.
Skopová střeva na vinnou klobásu, párečky, klobásky.
Balení obsahuje 25m střívka.
Délka pramene 1m+
1 Balení = 2 roubíky
Cutisin FINE-C je jedlé kolagenní párkové střevo, určené pro tepelně opracované výrobky typu párek, klobása, špekáček, atd.
Skopová střeva na vinnou klobásu, párky a malé klobásky.
Tmavý pokryv v prášku na uzená masa.
Sáček obsahuje 1kg výrobku.
Tmavý pokryv je určen pro masné výrobky, kde technologicky je požadována tmavá barva jakou najdete např. u anglické slaniny, anglické krkovice, moravského masa, ostravské klobásy apod. Vhodným dávkováním přímo do masírovacího zařízení lze docílit též stálou a charakteristickou atraktivní barvu uzeného masa.
Kořenící směs určena především na výrobu masného výrobku UHERSKÁ KLOBÁSA s typickou chutí maďarského zaplísněného výrobku.
Přírodní vepřová střívka na výrobu špekáčků
1balení obsahuje 25m střívka
Paprikový pokryv na uzená masa.
Sáček obsahuje 250g výrobku.
Nastavení