Plísňová kultura Bactoferm® MOLD-600 25g/10l

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

MOLD-600 - Penicillium nalgiovense Masná kultura Penicillium nalgiovense pro výrobu salámů s bílou plísní na povrchu.

Dávkování: 25g na 10L

Dostupnost Objednáno
Cena 180,99 Kč bez DPH
219 Kč
Kód produktu 19009-41
Značka Chr. Hansen Poland Sp. z o.o.
Kategorie STARTOVACÍ KULTURA A KULTURNÍ PLÍSNĚ
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 
Kompletní specifikace

MOLD-600 - Penicillium nalgiovense

Masná kultura Penicillium nalgiovense pro výrobu salámů s bílou plísní na povrchu. 

• Rychlé a silné potlačení divoké flóry
• Husté, středně načechrané a rovnoměrné pokrytí
• Tradiční bílé pokrytí
• Výrazná houbová chuť

Kultura MOLD-600 potlačuje rozvoj nežádoucích organismů, kvasinek a bakterií. Během procesu sušení je kultura účinná při prevenci vzniku suchého okraje. Kromě toho během zrání podporuje zvýšení pH a méně kyselé chuti.

Před použitím namočte poměrné množství práškové kultury na dvě hodiny do nechlorované vody, aby se vytvořila požadovaná suspenze a rozvinula se aktivita sporů plísně. 

Návod k použití:
Lyofilizovaná kultura se vmíchá do 1 litru nechlorované vody při teplotě přibližně 20 °C a nechá se rozpustit po dobu 2 hodin v pokojové teplotě. Suspenze se doředí do 10 litrů vody k přímé aplikaci.

Obsah balení: 25g

Výsledný objem roztoku: 10 l

Aplikace:
Máčením nebo postřikem z rozprašovače.
Pro optimální rozložení spor je potřeba před aplikací suspenzi řádně promíchat, aby se zabránilo usazování spór. Skladování hotové suspenze více než 1 den není vhodné (nebezpečí kontaminace).

Zrání:
93% vlhkost, proudící vzduch, teplota dle technologie a požadovaných vlastností.

Skladování:
Při -18 °C
Krátkodobé nedodržení doporučovaných skladovacích teplot (např. při přepravě), nemá zásadní vliv na aktivitu kultury.

Složení:
Sacharóza, Kultura Penicillium nalgiovense, Oxid křemičitý, síran manganičitý

Kultura je dodávána v lyofilizovaném stavu - mrazem vysušený prášek.

Hmotnost 0.025 kg
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.