Domů › Koření pro výrobnu domácích uzenin › Technologické přípravky a potravinářská barviva
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem
Balení 1kg
Další názvy: E316, Erythorbát sodný, Isoaskorban sodný
Sodium erythorbate se používá hlavně v potravinářství jako antioxidant, redukční činidlo a stabilizátor v masných a zeleninových i ovocných výrobcích (stabilizuje barvu), v nápojích a pro konzervaci mořských plodů.
Další názvy: Vitamín C, L-Ascorbic
Balení 1 litr
Potravinářský karamel E150c někdy označován také jako potravinářský kulér, je přírodní barvivo pro barvení širokého sortimentu potravin.
Sušená krev vhodná jako náhrada čerstvé krve do jelita, tlačenky, polévky zabijačkové, k obarvená masných výrobků, klobás, jater, emulgovaných produktů, k obarvení šunky, slaniny.
Dávkování :
Balení 1kg sušené veprové krve na 5L vlažné vody
Balení 0,5kg sušené veprové krve na 2,5L vlažné vody
Dextróza je čistý sacharid, všestranný produkt pro použití v potravinách, nápojích a průmyslových aplikacích.
Nastavení