Domů › Koření a přísady › Výběr podle použití
1 2 3 ... 6 »
Stránka 1 z 6 - 104 položek celkem
Koriandr mletý má příjemnou aromatickou vůni a chuť je sladká a trochu palčivá.
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Skořicový cukr se využívá se převážně na pečení různých sladkých pokrmů - moučníků, buchet atp., případně do kompotů, ochucení kávy či k posypání třeba krupicové kaše či palačinek.
Dvouletá bylina až 1m vysoká, která se pěstuje ve Středomoří od nepaměti.
Použití : Francouzská směs koření, která se používá na dušenou, restovanou a grilovanou zeleninu, houby, vhodná do leča, čerstvých zeleninových salátu, do zapečených brambor a těstovin.
Cibule restovaná má výrazné charakteristické aroma a výraznou štiplavou chuť.
Výrobek obsahuje lepek.
Nastavení