Domů › Koření a přísady › Výběr podle použití › Koření do pečiva
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Cibule restovaná má výrazné charakteristické aroma a výraznou štiplavou chuť.
Výrobek obsahuje lepek.
Oddenek zázvoru pravého se využívá jako koření.
Výrobek je BEZLEPKOVÝ.
Firma zpracovává i alergenní výrobky, jako je celer, hořčice atd.
Cejlonská skořice (Cinnamomum zeylanicum) je označována jako nejlepší skořice. Má krásně jemné, subtilní aroma, a velmi čistou chuť bez stop štiplavosti nebo hořkosti.
Barva je oproti klasické čínské skořici světle hnědá.
Nastavení