Domů › Koření a přísady › Jednoduhové koření
1 2 3 4 »
Stránka 1 z 4 - 64 položek celkem
Koriandr mletý má příjemnou aromatickou vůni a chuť je sladká a trochu palčivá.
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Sušená petržel tvoří hlavní součást nádivek, polévek, vaječných jídel, salátů a těstovin. Přidat lze do mletých mas, na ryby či do marinád na grilování.
Kari se používá v kuchyních po celém světě. Nejvíce se používá k ochucení dušených pokrmů z drůbeže, vepřového, telecího či jehněčího masa, do smetanových omáček a polévek (pórkové, květákové), do luštěnin a rýže.
Cibule restovaná má výrazné charakteristické aroma a výraznou štiplavou chuť.
Výrobek obsahuje lepek.
Nastavení