Domů › Koření a přísady › Kořenící směsi › Kořenící směsi pro vaření
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 46 položek celkem
Použití : Francouzská směs koření, která se používá na dušenou, restovanou a grilovanou zeleninu, houby, vhodná do leča, čerstvých zeleninových salátu, do zapečených brambor a těstovin.
Použití : směs koření , kterou lze použít místo soli ke zjemnění chuti do polévek, masa, ryb, salátů a mnoha jiných pokrmů.
Použití : směs koření na přípravu pečeného , grilovaného kuřete a drůbežích rolád.
Použití : směs koření na přípravu krůtího masa- pečení, grilovaní , drůbeží rolády.
Směs koření provensálské koření je hojně používaná ve francouzské kuchyni. Lze použít ke zjemnění rybích a masových pokrmů, grilovaných specialit, bylinných olejů, bylinného octa a marinád.
Barbecue je úžasná směs koření,která je ideální pro jakýkoliv druh masa a ryb. Každá jednotlivá složka koření naplní vaše pokrmy elegantní vůní a chutí.
Speciálně připravená směs koření grilovaná zelena pro obohacení chuti všech druhů grilované zeleniny.
Gyros červený je směs koření, které je vhodné pro přípravu řeckých pokrmů, grilování drůbežího a vepřového masa. Vyzńačuje se aromatickou, kořennou vůní a chutí.
Tato směs grilovacího je speciálně určená na přípravu grilovaných kuřecích křidélek. Vyznačuje se lehkou ostrou chutí zvýrazněnou o drcené a mleté chilli. Doporučujeme z koření vytvořit marinádu a v té ponechat křidélka marinovat několik hodin v lednici (přes noc).
Směs koření americké brambory určené k ochucení amerických brambor, hranolek a jiných typů bramborových příloh.
Směs na oblíbený balkánský pokrm čevabčiči. Vhodné také do všech typů mletých mas (vepřové, hovězí, kuřecí, skopové a zvěřina). K přiostření guláše, gulášových polévek, klobás.
Směs koření rýže indického typu určená k ochucení rýže a rýžových pokrmů. Lze použít i na kuřecí maso a dušenou zeleninu.
Směs koření medová žebírka, která dodá zajímavou chuť a jemnou medovou vůni při grilování a pečení. Je vhodné na vepřová žebírka, kuřecí křídla, kuřecí maso
Směs koření mletá masa se používá k přípravě karbanátků, sekané, masových kuliček do masových směsí a k plnění paprikových lusků.
Směs na oblíbený španělský pokrm Paella. Je vhodná do zeleninových a masových rizot, na dušenou zeleninu, těstoviny, do polévek. Příjemně jím okořeníme i smažená a dušená masa, ryby a směsi masa a zeleniny. Skvěle chutná v rybích a zeleninových salátech.
Směs Pampa Argentina je koření, které je určené na grilování všech druhů mas. Lze použít i na grilování sýrů, grilování zeleniny.
Chuť a vůně Pampa Argentina je kombinací papriky, bylinek a cibule.
Pikantní směs určená k přípravě všech druhů gulášů, gulášová polévka nebo paprikové omáčky.
Směs koření staročeská vepřová je vhodná obzvláště k přípravě specialit z vepřového masa. Je ideální při nakládání krkovičky, kotlet a na minutky.
Nastavení