Domů › Koření a přísady › Výběr podle použití › Koření na zeleninu
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 36 položek celkem
Koriandr mletý má příjemnou aromatickou vůni a chuť je sladká a trochu palčivá.
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Speciálně připravená směs koření grilovaná zelena pro obohacení chuti všech druhů grilované zeleniny.
Cibule restovaná má výrazné charakteristické aroma a výraznou štiplavou chuť.
Výrobek obsahuje lepek.
Směs koření rýže indického typu určená k ochucení rýže a rýžových pokrmů. Lze použít i na kuřecí maso a dušenou zeleninu.
Směs na oblíbený španělský pokrm Paella. Je vhodná do zeleninových a masových rizot, na dušenou zeleninu, těstoviny, do polévek. Příjemně jím okořeníme i smažená a dušená masa, ryby a směsi masa a zeleniny. Skvěle chutná v rybích a zeleninových salátech.
Směs Pampa Argentina je koření, které je určené na grilování všech druhů mas. Lze použít i na grilování sýrů, grilování zeleniny.
Chuť a vůně Pampa Argentina je kombinací papriky, bylinek a cibule.
Cibule sušená plátková
Nastavení