Domů › Koření a přísady › Výběr podle použití › Koření na drůbež
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 35 položek celkem
Kari se používá v kuchyních po celém světě. Nejvíce se používá k ochucení dušených pokrmů z drůbeže, vepřového, telecího či jehněčího masa, do smetanových omáček a polévek (pórkové, květákové), do luštěnin a rýže.
Použití : směs koření na přípravu pečeného , grilovaného kuřete a drůbežích rolád.
Použití : směs koření na přípravu krůtího masa- pečení, grilovaní , drůbeží rolády.
Barbecue je úžasná směs koření,která je ideální pro jakýkoliv druh masa a ryb. Každá jednotlivá složka koření naplní vaše pokrmy elegantní vůní a chutí.
Gyros červený je směs koření, které je vhodné pro přípravu řeckých pokrmů, grilování drůbežího a vepřového masa. Vyzńačuje se aromatickou, kořennou vůní a chutí.
Tato směs grilovacího je speciálně určená na přípravu grilovaných kuřecích křidélek. Vyznačuje se lehkou ostrou chutí zvýrazněnou o drcené a mleté chilli. Doporučujeme z koření vytvořit marinádu a v té ponechat křidélka marinovat několik hodin v lednici (přes noc).
Směs na oblíbený balkánský pokrm čevabčiči. Vhodné také do všech typů mletých mas (vepřové, hovězí, kuřecí, skopové a zvěřina). K přiostření guláše, gulášových polévek, klobás.
Paprika sladká ASTA 140 dodává pokrmům lahodnou chuť, ale i sytou barvu a příjemné aroma. Paprika je úzce spojena s maďarskou kuchyní, zejména s gulášem. Dušené maso a mnoho kuřecích a rybích pokrmů často zahrnuje papriku.
Směs koření rýže indického typu určená k ochucení rýže a rýžových pokrmů. Lze použít i na kuřecí maso a dušenou zeleninu.
Směs koření medová žebírka, která dodá zajímavou chuť a jemnou medovou vůni při grilování a pečení. Je vhodné na vepřová žebírka, kuřecí křídla, kuřecí maso
Směs Pampa Argentina je koření, které je určené na grilování všech druhů mas. Lze použít i na grilování sýrů, grilování zeleniny.
Chuť a vůně Pampa Argentina je kombinací papriky, bylinek a cibule.
Nastavení