Domů › Koření a přísady › Výběr podle použití › Polévkové koření
1 2 3 »
Stránka 1 z 3 - 42 položek celkem
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Sušená petržel tvoří hlavní součást nádivek, polévek, vaječných jídel, salátů a těstovin. Přidat lze do mletých mas, na ryby či do marinád na grilování.
Kari se používá v kuchyních po celém světě. Nejvíce se používá k ochucení dušených pokrmů z drůbeže, vepřového, telecího či jehněčího masa, do smetanových omáček a polévek (pórkové, květákové), do luštěnin a rýže.
Cibule restovaná má výrazné charakteristické aroma a výraznou štiplavou chuť.
Výrobek obsahuje lepek.
Směs na oblíbený balkánský pokrm čevabčiči. Vhodné také do všech typů mletých mas (vepřové, hovězí, kuřecí, skopové a zvěřina). K přiostření guláše, gulášových polévek, klobás.
Směs na oblíbený španělský pokrm Paella. Je vhodná do zeleninových a masových rizot, na dušenou zeleninu, těstoviny, do polévek. Příjemně jím okořeníme i smažená a dušená masa, ryby a směsi masa a zeleniny. Skvěle chutná v rybích a zeleninových salátech.
Oddenek zázvoru pravého se využívá jako koření.
Cibule sušená plátková
PREMIUM KVALITA
Nastavení