Hovězí střívka 40/43, svazek 20m
Popis
Nejlepší chuť vlastnoručně připravených domácích špekáčků je v hovězím střívku.
Druh střev: hovězí, kalibr 40/43
Průměr: 4,0 až 4,3cm
Původ: EU
Zpracování střev: šlemovaná a zasolenánebo lákovaná
Spotřeba střeva na výrobu: cca 1,5 metru na 1 kg díla (na cca 13,3 kg)
Postup přípravy střev: Střeva nejdříve opláchneme a zbavíme soli. Minimálně dvakrát propláchneme zevnitř, abychom střívka zbavili hrubozrnné soli, která zbyla na vnitřních stěnách. Po propláchnutí necháme střeva asi 20 minut ve vlažné vodě při teplotě okolo 30°C, aby se roztáhla a dala se navléknout na plnící trubici či nástavec.
Dodání: V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kdy sůl působí konzervačně. Nicméně jde o živočišný produkt. Také chceme upozornit na specifické aroma střívek. (jedná se o tyto typy doručení: uloženka.cz, zasilkovna.cz a doručení službou PPL)
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.