Škrob bramborový

Neohodnoceno
 
 

Bramboorový škrob používáme k přípravě moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek.

Cena od 49,11 Kč bez DPH
od 55 Kč
Značka ŘEZPOF spol. s r.o.
Webová stránka značky rezpof.cz
Kategorie Bramborový škrob
Záruka 1 rok
Zvolte variantu
Kód produktu E10037.2 Hmotnost: 1000g Skladem 55 Kč
49,11 Kč bez DPH
   
Kód produktu E10037.5 Hmotnost: 3000g Skladem 146 Kč
130,36 Kč bez DPH
   
Kód produktu E10037.6 Hmotnost: 5000g Skladem 238 Kč
212,50 Kč bez DPH
   
 

Škrob slouží jako zahušťovadlo a plnidlo, náhrada tuků, nosič vonných látek, stabilizátor emulzí a látka poutající vodu. Je možné se s ním setkat ve výrobcích studené kuchyně (majonézy, dressingy), při výrobě kečupů a tomatových omáček, marmelád, v instantních směsích (omáčky, polévky, náplně, krémy) či ve výrobcích zdravé výživy (extrudované výrobky). V mlékárenském průmyslu se využívá při výrobě zakysaných smetan, pomazánkových másel, jogurtů, omáček, tvarohových krémů, pudingů, tavených sýrů a pomazánek. Široké uplatnění získal také v masném průmyslu, a to při výrobě jemně mělněných výrobků, šunkových výrobků, uzených mas a obalových výrobků. Použití bramborového škrobu má své opodstatnění i v pekárenském průmyslu, zejména do pekařských náplní, krémů, slaných tyčinek a crackerů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: