ŘEZPOF spol. s r.o.
Webová stránka značky: ŘEZPOF spol. s r.o.
VÁZANÝ PŘÍŘEZ
OBAL NA TLAČENKU - NILEN 60/55 - určené pro vařené masné výrobky částečně propustné pro kyslík a vodní páru, obal není vhodný pro výrobky s dlouhou trvanlivostí.
Dále lze obal použít na výrobu prejtu, tlačenky, aspiku.
Kód: 20092
VÁZANÝ PŘÍŘEZ
OBAL NA TLAČENKU - NILEN 80/55 - určené pro vařené masné výrobky částečně propustné pro kyslík a vodní páru, obal není vhodný pro výrobky s dlouhou trvanlivostí.
Dále lze obal použít na výrobu prejtu, tlačenky, aspiku.
Kód: 20095
VÁZANÝ PŘÍŘEZ
OBAL NA TLAČENKU - NILEN 100/55 - určené pro vařené masné výrobky částečně propustné pro kyslík a vodní páru, obal není vhodný pro výrobky s dlouhou trvanlivostí.
Dále lze obal použít na výrobu prejtu, tlačenky, aspiku.
Kód: 20093
Obal vhodný pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry, lehce vařitelné.
Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina
Barva obalu: MAHAGON
Kód: 22064
Kód: 20018
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.
Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina
Barva obalu: PŘÍRODNÍ
(použitá fotografie je jen ilustrační)
Kód: 20011
VÁZANÝ PŘÍŘEZ
OBAL NA TLAČENKU - NILEN 120/55 - určené pro vařené masné výrobky částečně propustné pro kyslík a vodní páru, obal není vhodný pro výrobky s dlouhou trvanlivostí.
Dále lze obal použít na výrobu prejtu, tlačenky, aspiku.
Kód: 20094
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.
Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina
Barva obalu: PŘÍRODNÍ
(použitá fotografie je jen ilustrační)
Kód: 20013
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.
Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Selský salám
Barva obalu: PŘÍRODNÍ
(použitá fotografie je jen ilustrační)
Kód: 20014
Kalibr 60/ délka přířezu 50 cm
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Kód: 22206
Novinka
Kalibr 55/ délka přířezu 55 cm
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Kód: 22061
Kalibr 55/ délka přířezu 55 cm
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Kód: 22066
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.
Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Vysočina
Barva obalu: MAHAGON
(použitá fotografie je jen ilustrační)
Kód: 20022-4
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.
Pro přestavu:průměr jako většina výrobků s názvem Turistický salám speciál
Barva obalu: PŘÍRODNÍ
(použitá fotografie je jen ilustrační)
Kód: 20016
Kalibr 75/ délka přířezu 50 cm
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Kód: 22210
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Pro přestavu:průměr jako gothaj, ale na zauzené výrobky
Barva obalu: MAHAGON
Kód: 22061-1
Potisk obalu černá plíseň
Obal na výrobu masných výrobků uzením, popřípadě uzením a vařením. Výborná loupatelnost, možné extrémní fyzikální a tepelné zatížení, při zachování stálosti kalibru a vynikající tvarové stability a smrštitelnosti, po vychlazení hladký vypnutý povrch.
Kód: 23106
Stránka 1 z 17 -
302 položek celkem