Střevo na salám VISCOFAN, plnící kalibr 55/ délka přířezu 35 cm
Popis
- průměr 5,5 cm
- délka přířezu 35cm
- barva přírodní
- na cca 0,75kg díla spotřebujeme 1 přířez
Doporučení ke zpracování
Máčení - Intenzivně máčet plně ponořené ve vodě na 15 minut. Teplota vody 20 - 40°C, optimální 28°C.
Uzení - Udit při 85% relativní vlhkosti vzduchu.
Vaření/chlazení - Vařit na požadovanou teplotu v jádře, poté zchladit, nejlépe sprchováním na teplotu v jádře (menšínež 25 °C).
Hmotnost | 0.01 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.