Domů › Prodávané značky › ŘEZPOF spol. s r.o.
« 1 2 3 4 ... 16 »
Stránka 2 z 16 - 282 položek celkem
Nalofaser je uditelný celulózový obal vhodný pro výrobu tepelně opracovaných i fermentovaných salámů.
Pro přestavu:průměr jako gothaj, ale na zauzené výrobky
Barva obalu: MAHAGON
Koriandr mletý má příjemnou aromatickou vůni a chuť je sladká a trochu palčivá.
Vyrobeno z potravinářské nerezové oceli
- průměr 5mm
- délka v ohybu 120mm
Sušená petržel tvoří hlavní součást nádivek, polévek, vaječných jídel, salátů a těstovin. Přidat lze do mletých mas, na ryby či do marinád na grilování.
Špejle bambusové hrocené 150 x 2,5 mm - 200 ks
Skořicový cukr se využívá se převážně na pečení různých sladkých pokrmů - moučníků, buchet atp., případně do kompotů, ochucení kávy či k posypání třeba krupicové kaše či palačinek.
Kari se používá v kuchyních po celém světě. Nejvíce se používá k ochucení dušených pokrmů z drůbeže, vepřového, telecího či jehněčího masa, do smetanových omáček a polévek (pórkové, květákové), do luštěnin a rýže.
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Šumavské kroupy ZABIJAČKOVÉ
Nastavení