ŘEZ-Luncheon meat (3kg)
Popis
Směs neobsahuje sůl, což umožňuje uživateli přidat sůl podle vlastních preferencí. Doporučuje se použití dusitanové soli (Pragandy) pro lepší konzervaci a vybarvení výrobku, ale lze ji nahradit i běžnou kuchyňskou solí. Výrobek se solí na 2%.
Návrh výroby:
1. Příprava masa: Na mlýnku pomelte maso na hrubost 5-10 mm. Doporučuje se kombinace vepřového boku a plece či kýty v poměru 4,8 kg každého masa.
2. Míchání: Směs koření rozpusťte ve studené vodě (doporučeno 8 dcl) a důkladně promíchejte s masem. Směs nechte ideálně 24 hodin odležet v lednici, aby se chutě spojily a maso získalo ideální konzistenci.
3. Plnění: Masovou směs plňte do sklenic na zavařování, šunkovaru nebo do střev.
4. Tepelná úprava: Doporučuje se dosáhnout jádrové teploty 72-75 °C, aby byl výrobek správně tepelně upraven.
Složení: směs modifikovaného bramborového škrobu E 1414, sójového proteinového izolátu, stabilizátorů E407 a E 451, přírodního koření, extraktů koření, antioxidantu E300 a barviva E 120
Výrobek obsahuje alegenní složku: sója.
Hmotnost | 3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.