Skopové střívko 19/21, PE 7m+, řásněné, balení 2x91,5m

Neohodnoceno
 
 

Balení 2 x 91,5m

Skopové střívko o průměru 19/21, řásněné na PE pásce, prameny se pohybují od 7m+

Dostupnost Skladem
Cena 1 250 Kč bez DPH
1 400 Kč    
Kód produktu 21010
Značka ŘEZPOF spol. s r.o.
Webová stránka značky rezpof.cz
Kategorie Svazky na páskách - SOFTTUBE
 

Druh střev: skopová

Původ: Čína

Zpracování střev: šlemovaná a zasolená nebo lákovaná

Délka svazku:  91,4m

Baleno v sáčku a označeno etiketou.

Spotřeba střeva: cca. 5-6 metrů na 1 kg díla
 

Postup přípravy:  Přírodní střeva solená, před zpracováním opláchneme ve studené vodě od soli a namočíme na 24 hodin do studené vody. U střev lákovaných, tento krok přeskočíme. Před narážením namočíme střeva minimálně na 1 hodinu do vlažné vody, svazek rozebereme a opět namočíme do vlažné vody. Po této přípravě můžeme začít narážet (plnit). Hovězí střeva doporučujeme po tomto rozvlažení propláchnout. V případě špejlování střev, aby nedošlo k úplnému rozmáčení střev z důvodu krájení a špejlování, doporučujeme tuto dobu zkrátit. Střeva opláchneme od soli, namočíme na 1 hodinu do vlažné vody, svazek rozebereme, střeva nakrájíme na požadovanou délku a zašpejlujeme. Po zašpejlování střeva namočíme na 2 hodiny do vlažné vody a narážíme (plníme).

Zbylé střeva osolíme kuchyňskou solí, necháme vykapat, přesolíme a vložíme do nádoby a dáme do chladu. Doporučená teplota na dlouhodobé skladování je do 10°C. Několika denní překročení doporučené skladovací teploty (transport, příprava před výrobou), neovlivní zdravotní nezávadnost a kvalitu střev.

Střeva vždy namáčejte pouze do vlažné vody, nikdy do horké, nebo vařící vody, hrozí spaření střev a tím ztráta pevnosti.

Dodání: V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase. Jedná se sice o zasolená střívka, kdy sůl působí konzervačně. Nicméně jde o živočišný produkt. Také chceme upozornit na specifické aroma střívek. (jedná se o tyto typy doručení služnou zasilkovna.cz nebo PPL)

Hmotnost 1.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: