Koření pro výrobu domácích uzenin, Strana 3
- Tradiční receptury kořenících směsí
- Klobásky
- Salámy
- Párky a špekáčky
- Pokryvy masné výrobky
- KLASIKA DOMÁCÍ VÝROBY
- Směsi koření VELKÉ BALENÍ
- Fermentovaná masa
- STARTOVACÍ KULTURA A KULTURNÍ PLÍSNĚ
- Technologické přípravky a potravinářská barviva
- Kutrovací přípravky
Nejprodávanější
Značky

Kořenící směs určena na výrobu masného výrobku Tramspké cigáro.

Balení obsahuje 100g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.

Kořenící směs určena na výrobu masného výrobku Lovecký salám.

Hotový výrobek Gombasecká klobása je skutečnou delikatesou, která nadchne všechny milovníky dobrého jídla. Jedná se o pečlivě fermentovanou klobásu, vyráběnou s láskou z pečlivě vybraného vepřového masa.

Kořenící směs na výrobu Selského salámu
Balení obsahuje 140g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.

Balení obsahuje 60g kořenící směsi pro výrobu 10kg hotového výrobku.

Balení 200g.
Koření na fermentaci masa, například na vepřovou panenku, je speciálně navrženo tak, aby podpořilo proces fermentace a dodalo masu jedinečnou chuť a aroma. Tato směs obsahuje kombinaci přírodního koření, které doplňuje chuť fermentovaného masa a zajišťuje správný průběh zrání.
Kořenící přípravek pro fermentaci mas.