Jedlé kolagenní střevo PREMIUM FRESH - pro grilování

Neohodnoceno
 
Novinka DOPORUČUJEME Efekt lupa
 

Jedlé kolagenní střevo určené pro následné grilování na dřevěném uhlí či na opékání. Obaly jsou výborně propustná pro kouř a vodní páru. Vyznačuje se vysokou pružností a bezproblémovým zpracováním. Hotové výrobky mají jemný skus a přirozený vzhled.

Průměr obalu 28mm

1 Balení = 2 roubíky (30m)

 

(uvedené rozměryy  obalu jsou v mm)

Dostupnost Objednáno
Cena 202,48 Kč bez DPH
245 Kč
Kód produktu 22020-28
Značka DEVRO
Kategorie Obaly pro uzení a vaření
Záruka 1 rok
Položka byla vyprodána...
 

Jedlé kolagenní párkové střevo PREMIUM FRESH, určené pro výrobu tepelně neopracovaných grilovacích klobás a i tepelně neopracovaných masných výrobků - trvanlivé klobásy (nepraskají při narážení zmrzlého díla)

Barevné varianty : čirá/CLR

Úpravy : OE - otevřený konec roubíku

Dostupný kalibr (narážecí v mm) : 28

Doporučené zpracování :

  • Roubíky se narážejí bez předchozího zvlhčování ihned po vyjmutí z krabičky, dle návodu  vyznačeném na krabičce
  • Narážejte pouze na doporučené kalibry
  • Narážet je možno „na rovno“ nebo s automatickým přetáčením
  • Narážet je nutno na stůl, pro automatické navěšování nejsou střívka PREMIUM FRESH vhodná

 

Balení a úprava :

  • Střívka jsou dodávána nařásněná v roubících, s uzavřenými či otevřenými konci roubíků
  • Na krabičkách a kartonech jsou umístěny etikety s detailním označením produktu
  • Balena jsou vždy v plastové folii a následně v kartonech

 

Výhody :

  • Výrobky mají lesklý a čerstvý vzhled
  • Velmi jemný skus hotových výrobků
  • Stálý kalibr a tvar výrobků
  • Snadné narážení na všech moderních typech narážecích strojů
  • Ideální pro vysokorychlostní narážení
  • Narážení zmrzlého díla - střevo se netrhá

Aplikace :   trvanlivé - sušené, fermentované mini salámy, polotrvanlivé typu Vysočina, tepelně neopracované výrobky typu Vinná klobása apod.

Hmotnost 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: