Jedlé kolagenní střevo PREMIUM FRESH - pro grilování
Popis
Jedlé kolagenní párkové střevo PREMIUM FRESH, určené pro výrobu tepelně neopracovaných grilovacích klobás a i tepelně neopracovaných masných výrobků - trvanlivé klobásy (nepraskají při narážení zmrzlého díla)
Barevné varianty : čirá/CLR
Úpravy : OE - otevřený konec roubíku
Dostupný kalibr (narážecí v mm) : 28
Doporučené zpracování :
- Roubíky se narážejí bez předchozího zvlhčování ihned po vyjmutí z krabičky, dle návodu vyznačeném na krabičce
- Narážejte pouze na doporučené kalibry
- Narážet je možno „na rovno“ nebo s automatickým přetáčením
- Narážet je nutno na stůl, pro automatické navěšování nejsou střívka PREMIUM FRESH vhodná
Balení a úprava :
- Střívka jsou dodávána nařásněná v roubících, s uzavřenými či otevřenými konci roubíků
- Na krabičkách a kartonech jsou umístěny etikety s detailním označením produktu
- Balena jsou vždy v plastové folii a následně v kartonech
Výhody :
- Výrobky mají lesklý a čerstvý vzhled
- Velmi jemný skus hotových výrobků
- Stálý kalibr a tvar výrobků
- Snadné narážení na všech moderních typech narážecích strojů
- Ideální pro vysokorychlostní narážení
- Narážení zmrzlého díla - střevo se netrhá
Aplikace : trvanlivé - sušené, fermentované mini salámy, polotrvanlivé typu Vysočina, tepelně neopracované výrobky typu Vinná klobása apod.
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.