Sušená petržel tvoří hlavní součást nádivek, polévek, vaječných jídel, salátů a těstovin. Přidat lze do mletých mas, na ryby či do marinád na grilování.
Kari se používá v kuchyních po celém světě. Nejvíce se používá k ochucení dušených pokrmů z drůbeže, vepřového, telecího či jehněčího masa, do smetanových omáček a polévek (pórkové, květákové), do luštěnin a rýže.
Majoránka nesmí chybět v žádné pořádné polévce ani v tradičních bramborácích. Její jemně kořeněná, lehce nasládlá vůně dokáže proměnit i obyčejné jídlo ve sváteční zážitek. Pokud chcete ochutnat pravou chuť domova, sáhněte po naší kvalitní majoránce.
Česnek je nepostradatelnou součástí české kuchyně.Granulovaný česnek nabízí pohodlnou alternativu k čerstvému – bez loupání a krájení, ale s plnou chutí a vůní.Stačí přidat do pokrmu a nechat rozvonět.
Sušená petržel tvoří hlavní součást nádivek, polévek, vaječných jídel, salátů a těstovin. Přidat lze do mletých mas, na ryby či do marinád na grilování.
Kmín je využíván při pečení pečiva. Přidává se do brambor a zelí nebo do tučných masových pokrmů a hub ke zvýšení stravitelnosti. Kmínem je možné ochutit sýry a uzeniny a aromatizují se jím různé polévky a omáčky.
Kmín je koření, které dodává českým pokrmům jejich typickou vůni i chuť. Ať už vaříte domácí chleba, vepřové maso, brambory nebo klasickou kmínovou polévku, bez poctivého českého kmínu to prostě není ono. Vyzkoušejte náš kmín a přesvědčíte se, proč na něj naši zákazníci nedají dopustit.
Kmín je základní koření české kuchyně. Drcený kmín skvěle dochutí polévky, chleba i maso a přinese do vaření vůni domova. Naše poctivě zpracovaný kmín má plnou chuť, výrazné aroma a je připravený pro každodenní použití.