Nové koření, známé také jako „jamajský pepř“, přináší nezaměnitelnou vůni a jemně pikantní chuť, která připomíná směs skořice, hřebíčku, muškátového oříšku a pepře. Je nepostradatelným pomocníkem v české i světové kuchyni, kde dokáže povýšit chuť masa, polévek i nakládané zeleniny.
Celý černý pepř je nenahraditelným kořením každé domácnosti. Čerstvě nadrcený pepř dodá pokrmům nezaměnitelnou štiplavost a vůni. Pokud milujete plnou chuť a aroma, které se v jídle krásně rozvine, nechte sáček běžného pepře v regálu a sáhněte po našem!
Cejlonská skořice (Cinnamomum zeylanicum) je označována jako nejlepší skořice. Má krásně jemné, subtilní aroma, a velmi čistou chuť bez stop štiplavosti nebo hořkosti.
Barva je oproti klasické čínské skořici světle hnědá.
Uzená paprika vnese do vašich pokrmů jedinečné kouřové aroma a sytou červenou barvu. Připomene grilování, letní táboráky i tradiční španělskou kuchyni. Každé sousto získá šmrnc, který běžná paprika nenabídne.